Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

 

Při objednávce nad 1999 Kč DOPRAVA ZDARMA !!!

 

 

 

 

 

Naši přepravní partneři:

 

 

 

 

 

 

 

 

Navštivte nás na Facebooku:

 


RYCHLÝ KONTAKT

tel: +420 733 225 135
info@reflexbaby.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 69 Kč
skladem
naše cena 15 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NOVINKY

arr3Nově nabízíme i kosmetiku ATOKDo prodeje zařazujeme další přírodní českou kosmetiku - tentokrát se jedná o kosmetiku ATOK... arr3Prázdné obaly na vlastní kosmetikuNově u nás zakoupíte i prázdné obaly pro vlastnoručně vyrobenou kosmetiku. Jedná se o různé PET... arr3Povinnost chodců nosit reflexní prvkyVláda schválila zákon o povinnosti chodců nosit reflexní prvky při pohybu mimo obec při snížené...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Janě Kulkové, se sídlem Orlov 35, Vračovice-Orlov, 566 01 Vysoké Mýto, IČ 04697855, DIČ CZ8660123846, zapsané v Živnostenském rejstříku od 5. ledna 2016, evidenční číslo 39/2016/OŽÚ/Tom/3, evidující úřad: Městský úřad Vysoké Mýto

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů